Wednesday, September 21, 2011

Exam Study Mode : On






notes pecah kepala untuk dihafal


yah.. exam datang lagi.. musim gini la segala penyakit2 akan tidak malu menonjolkan diri.. penyakit malas, penyakit mau tengok movie, penyakit mau menghafal, penyakit lapar and semua la yang boleh dikira sebagai penyakit.. pada time sekarang ne bekalan mee segera amat la penting sebab standard la bha kan budak U makan mee segera terutama yang tinggal kat hostel [bukan di HOTEL].. kalau durg bilang durang makan spaghetti, etu statement paling minta pujieee lagi minta dipujiee.. :D

well, penyakit malas tu yang paling bahaya lagi dangerous la kiranya.. kalau suda dia menyerang aku.. semua ble jammed ouh.. bukan setakat utak aku yang jammed.. katil, meja and almari pun ble minta puji mau ikut2 jammed juga ne.. jan buat main.. besa la klu nama suda "budak U" buku setebal2 macam burger king [aku rasa burger king pun setebal buku aku], pandai la kasi congestion di katil aku.. dengan segala notes and handouts lagi.. pergghh.. ! sesaksungguh!



seja xmau kasi besar ne pic.. nanti kamu tau keadaan sesak di susur galur katil aku :D


kesesakan bukan setakat di katil.. meja pun gila jammed ne.. mengalahkan kesesakan di KL ne.. esh! trus aku cakap sama diri aku sendiri "Begini ka anak dara Faiez ? " pastu pandai la ku kemas2.. esuknya kembali traffic jammed :D [saya xbangga okaii]




naaa.. sesak di persimpangan meja :D



focus on sticky notes yaa.. bukan pic okaii ?










No comments:

Post a Comment