Thursday, September 29, 2011

Paling Homesick dalam Dunia !

aku mau pulang :( and i really mean it.. betul2 aku kena "sick" ne.. bila malam2 ja pandai panas badan aku [bukan keteguran ahh] and aku xtahan ouh gini.. sebab terlampau rajin study kan [padahal malar on9 and tenguk muvie].. slalu sakit2 kepala leher and bahu [aku rasa aku macam urang pertengahan umur ne] sakit okaaiii ! kalau teda minyak panas, sana aku bertampal koyok.. kan aku suda bilang, macam pertengahan umur suda aku ne :) time aku tengah meng_update blog ne pun masi sengal2 ne badan.. sengal betul la !!


well, kalau dikira tinggal 5hari lagi aku mau balik ruma tercinta tersayang terindu terindah dan ter ter.. aku rindu gila sama kucing, mak, abah and adik2 aku [kucing yang dirindu dlu, kenapakah?] aku rindu mau jalan2 tengok tu beaufort [padahal sama ja pun tapi update suda aku tengok okaii].. tiap2 hari aku berdoa supaya hari esuk cepat datang supaya makin kurang kesakitan melampau aku ne.. kesakitan menunggu.. aku bole gila kalau menghadap buku ja.. suda la warna content tu buku pucat lesi, bole ter_effect sama aku ne, nda paidah2 aku pun jadi pale macam vampire.. 


cepat la 4october 2011 !


p/s : dalam hepy pun ada sedih [nemau gitau kenapa]



No comments:

Post a Comment