Wednesday, September 28, 2011

Stress

4 bulan aku hidup d UiTM Sabah.. kenapa time exam baru aku rasa sangat stress belajar..? kenapakah..? macam mw gila aku hidup sini.. hmm.. aku stress menghadap buku, notes and slide handouts yang berlambak dengan perkataan and tulisan serta ayat yang susah gila maty mw faham.. dah tu.. angin tak tentu pasal.. padahal bukan musim bulan gerhana pun [tau ka maksud aku tu..?] sikit2 mw marah [ pesal ko ne..?]

time panas2 aku calling2, then pandai menggelegak kepala utak aku tak tentu pasal.. naa.. mangsa di tempat kejadian telah dilaporkan ialah handphone kesayangan aku yang abad ke 3.. kesian dy aku pi baling ne.. pecah suda screen dy.. :(  [suda aku minta maaf sama handphone aku, dy tidak mw kasi maaf ne] kalau suda repair, baru dy kasi maaf dy bilang :) nasib kos mw kasi baik screen dy tida mahal.. [handphone murah, mana mahal mw repair kn..?] :P


nampak tu pecah2 ..? aduuu~ :(


nasib urang yang kasi panas aku mau bayar segala kos pembiayaan.. puas juga la aty aku :P .. yala, lepas ne dy kasi panas, baling ja 2 handphone lagi.. rusak, dy bayar untuk repair.. if I'm very lucky then i can get the new one.. wheehoo ! of cuz the victim is still the same person.. tak bole mention here who is the person [melanggar etika blog aku]

well, lepas aku suda baling handphone cabuk kesayangan aku tu, trus aku cal mak nanges macam budak tadika kena tarik rambut.. paling gila sebab masa tu jam2 pagi and of cuz la mami aku tengah lena tidur tapi terus terkejut badak dengar aku menanges macam budak2.. [dy text aku cakap aku ne cengeng --> 1st time bha call mak fiz nanges :'( ..] then, esuk trus abah lagi call aku tanya kenapa aku call mak pagi2.. heee~ abah aku pn caring.. anak manja abah pla kan aku ne..

kla, gastrik aku sekarang menyerang.. suk paper marketing and aku target A for that paper.. :D

[statement pa kah ini ..? ]


No comments:

Post a Comment