Monday, October 3, 2011

3 October 2011

* My second anniversary.. :)

* Sebenar lagi benar dan sebenar-benarnya, aku mlas mw post pasal cinta kat blog [melanggar etika kewartawanan aku] tapi aku rasa macam minta puji mau gitau yang aku terlampau hepy ne..

* i never thought that i can stand for this 2years with the same person [jadi ko mau gitau yang ko ne SETIA la?] atau ko mau TUKAR2 ?

* honestly, aku bersyukur la dapat jumpa lelaki seperti sekarang ne.. bukan mau memuji la tapi suka haty aku la bha kan mw puji.. dia memang lelaki paling penyabar dalam dunia.. pa ko rasa kalau kena maki..? tak sedap kan rasanya..? sedap lagi air yoghurt bliss yang ramping tu.. tapi dia steady ja.. juz dengar pa aku cakap.. paling penyabar bila kena marah - marah, and membebel.. aku sendiri pun kadang-kadang pandai fed up dengar mama aku berleter [kadang-kadang ja bha mak] ne lagi seorang lelaki kena maki oleh orang yang dicintai.. batu kali haty ko kan wahai lelaki..? :D

* lepas aku putus cinta with 1st couple, naaaa.. Tuhan ja bha tw cmna aku time 2.. mau SPM bhaaaa! tak macam urang hidup aku.. nasib ada hikmah ne.. "Allah memberi kita cinta yang salah sebelum kita jumpa cinta yang sejati supaya kita belajar dari cinta yang salah dan menghargai cinta yang sejati" .. Ayat tu aku pegang sampai sekarang :)

*aku slalu bagitau dia biarla hubungan kita macam KAWAN .. kalau couple selalunya tak bertahan lama.. tapi kalau kawan tetap selamanya.. aku lebih senang berkawan.. :) insyaALLAH, kalau ada jodoh, walaupun jauh tetap bersama [macam old skool ayat tu tau :P ] - cikgu aku punya ayat tu ahh, smpai sekarang aku pegang [malar pegang ayat]

*kla, malas aku kalau berjiwang - jiwang kat blog.. tak biasa ne [minta pujieee] 

*ada jodoh aku jemput jua kamu pi ruma aku kat Taman *** k..?

*lastly, aku tak mau cakap I love u pun kat dia, juz say thanx cuz alwyz be my side :D

p/s : saya tau ko baca LY .. jan lupa hantaran kahwin RM2*,*** yaa.. [mak yang cakap :P]

Tarikh : 03 October 2009
Masa  : 01.23 pagi  [siap ada masa lagi] betul2 la ko minta puji Faiez !

1 comment:

  1. entah mw kumen pa...
    pening kpala nie skrg..
    pening2 pn sempat jga bka blog nie,,,sj mw bca...
    line sedaaaaaaaaaaaaaaaaaap sbb tu mw on9...
    len kli kalo mara jgan maki,,,bg la ayat gempak bru cair...

    ReplyDelete