Monday, October 17, 2011

Plant vs Zombie


Game yang selalu bikin aku geram.. :(



* Well, sekarang aku suda ter_addict dengan game baru.. Hahahaha! aku suka sangat main game plant vs zombie ne.. Peduli la apa kamu mau cakap tu game lama pun.. Memang pun game lama.. tapi baru aku main sekarang..

* Aku suka ne timbak - timbak tu zombie.. Maty trus zombie bha.. Mula2 patah tangan then tcabut kepala.. hehe!

* Zombie paling aku benci yang ada tin kat kepala tu.. Punya bikin panas.. Susa betul mau mati ne.. Sama zombie yang bole fly2 guna belon.. menyusahkan aku ja mau kasi mati durang tu.. semua zombie pun aku benci la..!

* Satu yang tak bez main game ne, aku takut ne.. paling bikin takut main tengah malam.. cuba kamu try main tengah malam.. sound volume jangan kasi alang2.. yang full volume punya.. Sampai aku pi tandas pun tak berani ne.. Dulu tidur selalu tutup lampu, sekarang tidur terang benderang ne.. Punya sadis dia punya influence sama aku.. Cisssss!

* Mak aku pun marah sebab aku selalu kunci pintu bilik time tidur.. Well, aku terbayang bha zombie mau serang bilik aku time aku tengah bez2 tidur.. betul! aku tak tipu.. Hehehe!

* First time aku main masa kat hostel time tengah2 malam ne.. Seram ne aku main.. trus dari situ aku tak main lagi sampai abis sem.. sekali balik ruma, adik aku jadi sifu.. Dia la kasi ajar.. hahaha!! [dia la yang kasi abis level5 - bikin malu ko Faiez!]

*So, main la game untuk release_kan tension

*Majulah game untuk semua!

p/s : hehee!! jan lupa main plant vs zombie.. *promote neh




No comments:

Post a Comment