Saturday, May 11, 2013

Memang Best Bela Kucing. Tapi Memang Tak Best Bila...........

hello peeps :)


Kamu ada kucing ? Kucing ne adorable kan ? Best kan bila kita bawa dia main. Geram ja tengok muka cute dia tu. Hehek :)

Tapi kan kucing boleh bertukar dari adorable kepada binatang yang paling menjengkelkan di dunia.

Nak tau kenapa ?


Memang best tengok kucing ne main main. Cute and geram sangat !





Tapi memang sangat TAK BEST bila dia main cakar cakar kat kusyen
kesayangan mak aku. Ne betul geram tersangat sangat ! 

Seronok tengok kucing tu main kejar kejar and main sesama sendiri. Tapi bila dia start nak testing ketajaman kuku dia, itu memang TAK BEST....

Nampak tak betapa nazaknya kusyen rumah kami ?? Adakah dia minta abah untuk tukar kusyen baru sempena raya aidilfitri tahun ini ? Sama sama kita nantikan.


   
Memang comel dia tidur kat raga ne kan ? Macam nak kacau kacau dia tidur.  TAPI .....



TAPI memang TAK COMEL bila kucing tidur kat katil kita and conquer macam dia owner kepada katil tersebut !










Kalau kucing tidur kat katil kita, kita nak tidur kat mana ? Lantai ? Ewah ewah. 





Memang best kalau kucing tau nak berak dalam mangkuk tandas kan ??
Terus flush ja. Hihik :)



Tapi sangat sangat sesangat yang menyengat TAK BEST bila kucing ne berak rata rata !!!!
Kalau taik dia lagi yang cair punya, serius aku memang nak muntah !
STRESSSSSS !!!!
Memang dorang sangat tak cute !




But, kucing ne tetap comel. Walaupun dorang buat kita marah, bila tengok muka cute dorang tu terus tak jadi marah kan ? kan ? hewhewhew !



2 comments:

  1. hahahahhahaha.......true story babe.....

    ReplyDelete
  2. sangat la true . sendiri kena buat semua ne kan . memang best bela kucing . tapi memang tak best bila durg buat hal . hehe !

    ReplyDelete