Sunday, May 5, 2013

Situasi Common Ketika Result Exam Keluar ...


Soalan common yang akan ditanya ketika result keluar:
1. Amacam result ko ? Okay ka ?
2. Berapa pointer ko ? Mesti 4flat ne kan. Dean list !

Jawapan common yang akan diberikan:
1. Alhamdullilah, lulus J
2. Bolehlah, kepala dua juga
3. Okay, maintain kepala tiga
4. Cukup cukup makan seja laa
5. Meningkat sikit dari sem lalu, okay la ne

Status- status common di facebook pasal result:
Orang yang lulus: Alhamdullilah, lulus juga sem lepas. Sem depan nak berusaha lebih lagi
Orang yang dapat result tak bagus: kecewa eh. Macam mau nanges ja. Tak pala, next sem buat yg terbaik
Orang yang tau result dia teruk sebelum tengok tu result atau nak bagi hint kat orang lain supaya jangan tanya result dia: minggu depan la saya buka saya punya result. Awal masi nak tengok result ne.

Anda di kategori yang mana ? HAHA !


No comments:

Post a Comment