Saturday, October 19, 2013

Kami Dah COUPLE 4 Tahun . . <-- Tajuk yang paling mengejek

Hello wello . . 

Title entry aku ne memang paling mengejek kan ???
Okay mohon maaf . .
Selepas 4tahun baru bising mau bagitau, at least bukan SEMINGGU la kan . .

Kepada pembaca sekalian, jika anda seorang yang tidak gemarkan cerita jiwang, sila click button X di atas kerana consequences after reading this entry will may lead you to vomit severely . . 
Haha !

Saja minta puji mau share cerita couple aku ne . .
Jangan lupa puji kay . .
Kan saja mau minta puji . .
Okay, statement minta tampar !

FORM 1

Pertama kali aku jumpa insan bernama MOHD ZULFAZLY , OMG !! Annoying okay ne mamat !
Sikit - sikit nak cakap . . Bising ehhhh
Cikgu tanya sikit nak jawab, menjawab ja kerja dia . . 
Serius dalam hati aku macam mau tumbuk ja muka dia time tu . . 
Bila dia bercakap, terus mata aku tajam tengok macam mau tikam - tikam dia . . 
Serius aku paling benci dia dalam kelas 1 MERAH . .

Kemudian budak perempuan depan aku pindah kelas and kebetulan lelaki yang duduk depan aku tu bestfriend dia time sekolah rendah . . 
So, dia selalu duduk kat tempat budak perempuan yang pindah kelas tu . .
And starts from that, we became close to each other . .

Hobi favourite kami time tu : MENGUMPAT !

Hujung tahun, dia cakap suka kat aku  -..-
Tapi time tu aku ne high demand sikit . . (Rasanya macam bukan sikit la)
Hello, nak yang hensem okay . . 
Aku reject dia sebab dia PENDEK . . so sad but thats the fact !
Cilanat juga ahh gaya aku ne dulu . . 
Tapi sekarang dia tinggi sudah dari aku -..- 
Cilanat times two !


FORM 2

Tiba tiba tak berkawan . . 
Bertegur pun teda . .
Padahal form 1 punya bestfriend . .
Paling choyy bila tiba - tiba  aku bole suka dia . . 
Aku ingat lagi time tu aku suka dia sebab tengok dia main bola baling . . 
Rabun kot aku ne dulu . . 

Ada la sms - sms tapi sms biasa - biasa ja . .
Paling choyyy times two bila  aku tanya dia masih suka aku ka tak . . 
Dia cakap masih tapi tak macam dulu . . -..-
Choyy times three !



FORM 3

Masih macam strangers padahal sekelas . .
Beri geli eh !
Time tu aku ada crush paling hensem dalam dunia . .
Hensem weiiii !
Sumber inspirasi aku tu tapi tak tau dah pergi mana ..

Time form3 la paling aku tak boleh terima !
Boleh boleh aku kena gosip dengan dia . .
Cikgu Maths lagi tu kasi kenen !
Ngam - ngam kami time tu sama sama lambat masuk kelas tuition then kena cakap dating kat kepsi . . 
WTH . .????
Kawan aku CHUA REN KAI bole bole dial no handphone aku (handphone nokia cabuk yang kalau berbunyi dengar satu dunia ) konon dia yang sms aku - terus tu cikgu cakap "Satu kelas pun mau juga bersms"
Aku masih ingat ayat keramat tu cikgu !



FORM 4

Okay, mula mengenal dunia percintaan . .
Pandai sudah aku couple . .
yeahh ! tahniah :)
Tapi bukan dengan dia . .

Ouh yaa, form 4 kami masih juga belum bertegur :D



FORM 5

Aku clash . .
Sakit !
Macam time tu end of the world la . .
Padahal putus cinta ja pun . .
Tapi serius sakit la . .
Dr no 1 time form 4 terus jatuh no 19 . .
Paling amazing kan ??

Ada kes aku pengsan kat laman sekolah, 
and kawan kawan aku cakap dia yang first berlari pi tengok aku . .
Waw, ciri ciri seorang hero suda datang ! Hahaha !
Start dari situ kami kawan balik . .
Actually dari awal tahun lagi tapi tegur tegur biasa seja .

aku pernah cakap dengan bestfriend aku TEDDY
"Ted, kalau aku couple dengan Zul, cepat cepat ko bawa aku jumpa bomoh . .
Kasi ubat aku . . Entah - entah aku terkena minyak senyonyong dia ne . ."
Punya penjahat aku ne dulu kalau bab cakap . .

Pastu couple . .
3rd October 2009
Okay , TAMAT !

cerita ini sangat bosan .

kbai !


Ps: Sekali pun kami tak pernah celebrate anniversary sebab berjauhan . dah study dekat kampus yang sama pun tak dapat celebrate . macam bosan kan ? bosan juga la -_- kenal dah 9 tahun la . couple 4 tahun, so tak bagi bosan ialah jangan guna panggilan sayang ayang anje hubby honey baby by babi .. opsss! guna kau dan aku seja . sempoiii ! nanti lepas kawen baru sayang sayang ye sayang !

Happy Belated Anniversary Sweet 4th 
3rd October 2013


Love you, thanx because always be there for me :D


No comments:

Post a Comment