Friday, November 4, 2011

Result

Well, today is 4th November 2011..

belajar dari kecik..


*result exam dah keluar.. well, aku punya result okay la.. ada peningkatan dan memuaskan hati walaupun bikin sakit hati..

* Sebab apa aku sakit hati..? Nak tau? [sapa yang tak mau tau tu tak payah la baca lagi.. menyakitkan mata ja baca blog aku ne..] Aku sakit hati pasal orang yang aku vs dah berjaya kasi kalah aku.. Cieessss !

*Beza pointer kami juz 0.12 ja.. 0.12? Halooo.. Banyak tu okay..Huwaaaa~ :'(

*Kami punya pertaruhan ialah sapa yang rendah dia punya pointer kena belanja yang lagi tinggi.. Aisshhh! Menyakitkan hati tau.. Macam ne, sem lalu aku lagi tinggi, so dia belanja aku pi KK.. Apa ja aku mau dia mesti belikan.. Bez kan bunyinya.. memang bez pun, apa aku mau semua dapat.. [ tapi benda yang aku minta tu rasional la okay.. takkan aku mau minta ferrari kot].. paling kaya karang aku di beaufort ne ..

*Sem ne kami punya pertaruhan masih sama.. Kalau aku menang, dia spend aku and kalau dia menang, aku juz belanja dia makan kfc ja.. [ kesian kan jadi lelaki, tak adil punya pertaruhan..]

*Well, dia suda menang.. So, terpaksa la aku tunaikan.. :)

* Congrate for him :) .. Actually, i also hepy if u hepy.. keep up the good work.. next sem study smart again..

p/s : bocor suda rahsia pointer aku rendah dari dia.. aisssshh!